Menu
EUR
WIST JE DAT HAARBOETIEK DE GROOTSTE COLLECTIE ZON PRODUCTEN HEEFT IN DE BELENUX ? ..... KLIK IN DE MENU BALK HIERBOVEN OP ZON EN ONTDEK ZE ALLEMAAL
Vaderdag 11 Juni

Vaderdag 11 Juni

Door: Team Haarboetiek Reacties: 0

Vaderdag

Binnenkort is het natuurlijk vaderdag (11 Juni). De dag waar we onze papa, of bomba extra verwennen en in het zonnetje zetten. Uiteraard kan je ook voor vader dag bij de beauty shop Haarboetiek terecht. Misschien dat vader niet zit te wachten op een zoet geurende shampoo, of een fohn…

Gelukkig hebben we op Haarboetiek genoeg andere producten die wel echt voor vaderdag zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld het bekende scheermerk uit Italie: Proraso. Of wat dichterbij huis Barburys. Of misschien toch een stoer stylingsproduct van American Crew of LS&B.

 

Proraso

Proraso is de nummer één wanneer het aankomt op hoogwaardige scheerproducten. Het geroemde merk uit de stad Florentine, Italië, levert al sinds de eind jaren 40 hoogwaardige scheerproducten voor de mode bewuste man.  De scheerproducten van Proraso zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptus, sandalwood en aloe vera. Dankzij jarenlange kennis en verbeteringen aan de producten is Proraso geschikt voor elk type, man, baard en huid!

Klik hier voor alle scheerproducten van Proraso!


 

LS&B Lock, Stock and Barrel

Het merk ls&b hair products staat voor creativiteit en originaliteit.  De naam LS&B is afkomstig van ‘Lock, Stock & Barrel’. Een Engelse term die staat voor de drie delen waaruit een vuurwapen vroeger opgebouwd was. ‘The Lock’ staat voor het vuurmechanisme, ‘The Stock’ staat voor de hendel van hout en ‘The Barrel’ staat voor de loop. De term wordt in het Engels ook wel gebruikt als ‘alles inbegrepen’ of ‘alles omvattend’, zoals het assortiment van LS&B alle oplossingen biedt voor de verzorging van de man. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat dit terug te zien, te voelen en te merken is in de geweldige producten van Ls&B. 

 

Nieuwsgierig naar de producten van LS&B Klik dan hier.


 

American Crew

In 1994 kwam American Crew op de markt en met succes! In het prille begin bestond de lijn uit styling producten maar al snel kwamen er onder naam American Crew ook verzorgingsproducten bij. America Crew straalt klasse en superioriteit uit. Eindelijk zijn er styling en verzorgings producten die er zijn voor de man. Zonder zoete geur of andere poespas. Men's Grooming zoals dat hoort te zijn. Niets minder, maar wel zo veel meer.

Vroeger waren er kapsalons enkel en alleen gericht op de man. Het interieur, het assortiment en de producten waren volledig afgestemd op mannen als klanten. Maar naarmate mannen steeds langer haar kregen konden ze niet meer terecht bij deze traditionele herenkapsalons. Mannen bezochten steeds vaker dameskapsalons en zo ontstonden er in de jaren 80 en 90 unisekskapsalons.

Hier vind je alle producten van American Crew!


 

Je vaderdag geschenk toch niet gevonden? Neem gerust een kijkje op de site, wie weet slaag je toch!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

06-02-2022
Valentijn
14-04-2021
Download App
5 Reacties
06-11-2020
PROMOTIE LINK
35 Reacties

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »