Diversen

Olie, 118 ml

Andis Olie, 118 ml

€6,95

 

Blade Ice

Wahl/Moser Blade Ice is een geweldige, hoog effectieve spray die direct zorgt voor koeling. Deze spray zorgt voor reiniging en bescherming.

€9,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Blade Care Plus Dip Jar, 488ml

In slechts 10 seconden laat Blade Care Plus de messen schoon, gesmeerd en afkoelen voor optimale prestaties. Geformuleerd voor gebruik door haarstylisten, kappers, dierenverzorgers en dierenartsen, deze 7-in-één, met vitamine E verrijkte formule koelt,

€20,00 €19,95

 

8 Set Opzetkamset Voor Wahl / Babyliss Pro / Sthauer

Universele 8 Set Opzetkammen 3/6/10/13/16/19/22/25mm

€19,95

 

Tondeuze Opberg Houder Hang Systeem

Tondeuze Houder Hangsysteem

€24,95

 

Tondeuze Opberg Lade

Tondeuze lade voor op de werktafel, met zuignappen onderaan.

€24,95

 

Kapmantel

Kapper Kapper Cap Moser "For Men" 0092-0145 Grootte: 135 * 150cm

€29,95

 

Al 60 jaar staat Moser voor kwaliteit, originaliteit en innovatie. Al die tijd heeft Moser grenzen verlegd op het gebied van elektrische stylingproducten, neustrimmers en scheerapparaten. Moser is een van oorsprong een Duits bedrijf dat vandaag de dag nog steeds alle producten produceert en ontwerpt in Duitsland. Dit gebeurd in de hypermoderne fabriek gelegen in het plaatsje Unterkirnach in het beroemde Zwarte Woud. Vanuit het woud worden alle producten van Moser gedistribueerd naar ruim 100 landen over de gehele wereld. Het kwaliteitscontrolesysteem van Moser is gecertificeerd, hierdoor is de constant hoge kwaliteit gegarandeerd.

Moser is in meer dan een halve eeuw uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van haarstyling op de Europese markt. Het merk houdt vast aan haar tradities alhoewel het onderdeel is geworden van het Amerikaanse bedrijf Wahl. Wahl is marktleider in het segment haarstylingsapparaten. Naast Moser is Ermila tevens een merk van Wahl.

Het assortiment van Moser omvat professionele producten voor de kappersbranche, apparaten voor privégebruik en tondeuses voor dierlijk gebruik. Moser streeft ernaar iedereen te kunnen voorzien met het juiste ‘gereedschap’ voor de perfecte haarstyling.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »