MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van zonnebrandcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uiterlijk aan en het wordt vaak gebruikt in shows van de grote modehuizen. Het merk heeft al een aantal indrukwekkende prijzen gewonnen en wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, visagisten en dermatologen.

Geschiedenis

Na het missen van hun oog op Amsterdam Schiphol Airport, Ingo, Bart en Nele
waren aan het wachten op hun volgende gevecht. Om de tijd aangenamer te maken, keken ze alle voorbijgangers onder het genot van een drankje. Plotseling zagen ze het uiterlijk en de houding van de vertrekkende en terugkerende passagiers. De terugkerende passagiers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, in tegenstelling tot de passagiers die nog moesten vertrekken. Met het gezonde uiterlijk van de terugkerende passagiers in gedachten, ontstond het idee van een Natural Tanning Spray. Een gezonde en veilige manier om het hele jaar door van een natuurlijke vakantiekleur te genieten.

IN go, BA rt en NE le vermengden hun namen en al snel werd MARC INBANE geboren!Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »