Keune

Geen producten gevonden...

Op 6 januari 1922 werd Keune Haircosmetics opgericht door de Amsterdamse chemicus Jan Keune. In 1923 ontwikkeld Jan Keune als een van de eerste een formule voor een permanentvloeistof, hierdoor werd Keune in een klap de eerste Nederlandse fabrikant van permanentvloeistoffen.

Keune blijft innoveren op de Nederlandse markt. Een aantal innovaties over de jaren waren: een doorbraak op de permanentmarkt dankzij de ontwikkeling van een sachet die hoge temperaturen kan doorstaan, de introductie van pompverstuivers bij de Nederlandse kappers en de lancering van een koude permanent genaamd Cold Wave.

Keune spreidde in 1972 haar vleugels met de opening van de eerste buitenlandse dochteronderneming in Straatsburg, Frankrijk. Keune heeft zich later ook gevestigd op de Belgische, Zwitserse en Amerikaanse markt.

Het internationale hoofdkantoor van Keune is gevestigd in een ultramodern complex in Soest. In dit complex zit het kantoor, laboratorium, logistiek centrum en fabriek waar het gehele assortiment geproduceerd wordt. Het Franse hoofdkantoor is sinds 2008 als enigst internationaal cosmeticabedrijf gevestigd aan de prestigieuze Champs Elysées te Parijs.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »