PURE LOTION

SUNSHINE REGGAE Tanning LOTION, 200ml

Sunshine Reggae is een pure lotion in een kleurrijke flacon met een heerlijke tropische geur. Ontwikkel je natuurlijke bruine kleurmet behulp van tyrosine én vitaminen A en E.

€19,95

 

BROWN Exotic Intansity TANNING Lotion, 125ml

De BROWN collectie van TANNYMAXX combineert geavanceerde huidverzorging met kwaliteitsvolle ingrediënten die je helpen om een ‘tropisch BROWN’ op je huid te krijgen!

€19,95

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, produceert Body Cosmetics de TANNYMAXX cosmetica, voor zowel de buitenzon (lotions met SPF- beschermingsfactor) als voor in de kunstzon binnen in de studio. Hoogwaardige ingrediënten in hoge concentraties, verpakt in stijlvolle tubes met correcte labels, worden door iedereen - studio én eindconsument - ten zeerste geapprecieerd! Hun lotions worden aan officiële testen onderworpen en gecontroleerd op foto-toxische en fotoallergische reacties met de huid. Enkel als de lotion in interactie met UV stralen als “dermatologisch veilig” wordt bestempeld, ontvangt het het officiële Europese kwaliteitsmerk "UV RELAX"!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »