GOLDWELL

Gratis Verzending NL / BE

StyleSign Lagoom Jam Gel 150ml

Goldwell Lagoom Jam is ruim op voorraad. Goldwell Lagoom Gel is één meest verkochte gelproducten ter wereld. Goldwell Lagoom Jam is een fantastische gel.

€17,95 €14,95

 

Goldwell is één van de bekendste kappersmerken in de wereld. Goldwell is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf door zijn innoverende producten en scherpe prijzen. In 1948 werd het prachtige bedrijf Goldwell opgericht door Hans Enrich Dotter, dezelfde meneer heeft de 'eerste' permanent vloeistof ooit ontwikkeld!

Door het enorme succes is werdt het bedrijf steeds groter en werden de producten steeds beter. In de jaren 60 werdt haarspray enorm gewild en kwam Goldwell met de Sprühgold die nu beter bekend is al de Goldenspray. Maar Goldwell is toch het bekendst geworden met de Lagoom Jam uit de stylesign lijn, dit potje gel wordt tegenwoordig bijna wel 1x per seconde over de hele wereld verkocht.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »