Cutis Pura / Ontgiftende Treatment

Gratis Verzending NL / BE

Preparatore Cutaneo pH 5.5 - 100ml

Pre-Shampoo Scalp Lotion : Een kostbare lotion als voorbehandeling voor een shampoo. verwijderd metabolisch en omgevingsresidu, dankzij de werking van asparagopis armata, een rode alg die de hoofdhuid voorziet van zuurstof.Verkrijgbaar in 100ml f...

€27,95 €22,50

 

Gratis Verzending NL / BE

Emulsione Igienizzante Cute pH 3.5 - 500ml

Zachte, exfolierende werking. Verwijdert opgehoopte cellen en lost talg opstoppingen op. De bacterieel flora wordt genormaliseerd en de hoofdhuid wordt voorbereid op een volgende behandeling. Het geheim zit in de Japanse steranijs. met exfoliërende ,...

€44,95 €39,90

 

Bereid de hoofdhuid voor, elimineert alles dat de actieve ingredienten van de behandeling kan hinderen. Cutis Pura is een ontgiftende voorbehandeling die de energie van e Japanse steranijs en de zuurstofhertellende kracht van de rode algen gebruikt om de hoofdhuid te reinigen en de opgehoopte schilfers en overtollig talg te verwijderen, zodat de huid opnieuw kan ademen.

Voornaamste bestanddeel van Cutis Pura

  • Japanse steranijs (Illicium Vermun) Exfolierend, reinigend, herstellend, talgregulerend. Een struik met orgine in her verre oosten. Hij dankt zijn naam aan de stervorm van de vrucht. De 8 punten openen zich om een zaad los te laten wanneer ze reijp zijn.
  • Rode algen (Asparagopis armata) Zuurstogregulerend, evenwichtherstellend, beschermed. De algen groeien zo'n 50cm onder de oppervlak van de Atlantische Oceaan, zijn roze fijne draden en stekelige haakjes waaraan het de naam armata (gewapend) dankt.
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »