STYLE & FINISH

Gratis Verzending NL / BE

Design Works, 300ml

Joico Design Works Shaping Spray Hold 3. Ultra fijne spray voor lichte, doorkambare fixatie en een zachte glans. Haar stylen. In lagen aanbrengen voor langdurige fixatie. Gebruik: Spray op 20-30 cm afstand van het haar.

€31,00 €24,95

 

Gratis Verzending NL / BE

JoiFix Firm Finishing Spray, 300ml

Deze Joico style en Finish Haarlak, Sterk Haarlak (8) voor ieder haartype en model extra volume en goed houdbare kapsels. Deze haarlak is ideaal volume en voor de houdbaarheid van uw kapsel. Maximum hold voor ieder haartype en model.

€24,95 €19,95

 

Gratis Verzending NL / BE

JoiFix Medium Finishing Spray, 300ml

Deze haarlak is voor lang houdbare kapsel en textuur, voor flexibele kapsels, styling en finishing zonder dat het haar plakkerig wordt of schilfert

€24,95 €19,95

 

Gratis Verzending NL / BE

JoiGel Firm Styling Gel, 250ml

Soms is je haar taai, vasthoudend, dik, zelfs grof, het heeft een Joico Joigel Firm Styling Gel nodig die onbevreesd zijn pittigheid zal weerstaan.

€20,50 €18,50

 

Gratis Verzending NL / BE

JoiGel Medium Styling Gel, 250ml

Deze haargel is voor ieder haartype maar ideaal voor krullen en dik pluizig haar. Een controleerbaar wetlook kapsel dat is voorzien van een mooie glans, geeft controle, body en volume.

€20,50 €18,50

 

Gratis Verzending NL / BE

Joimist Firm Spray, 350gr

Haarlak met firm hold. Joico aorosol haarspray, ondersteunt, houdt het kapsel gedurende de hele dag in model!

€26,50 €21,50

 

Gratis Verzending NL / BE

Joishape Shaping & Finishing Spray, 300ml

De Joico Joishape Shaping&Finishing Spray 300ml is een multifunctionele haarspray. Creëer jouw gewenste look zowel met als zonder stylingtools. Dankzij de haarspray is het haar goed te modelleren en creëer je eenvoudig meer volume.

€26,50 €21,50

 

Stijl en inhoud?

De Style & Finish formules zijn voorzien van de nieuwste en beste doorbraken in haarverzorging en styling technologie om elke styling uitdaging het hoofd te bieden, terwijl het ook eigenlijk de haar conditie verbeterd en onderhoud.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »