Lissublime / Gladmakend

Liss Boost Ultra-Lisciante, 12 x 10ml Ampuls

Intensifieert stijl haar en boost de werking van het smoothing hair Mask

€39,95

 

Shampoo Superlisciante pH 5.5

Smoothing shampoo: reinigt zachtjes terwijl het de haarvezel glad trekt, met een extreem, langdurig anti-frizz effect. Maiszetmeel en het Amino Concentrée Complex zorgen voor een extreme hydratatie en vormen een beschermende barrière rond de haarscha...

€39,95

 

Stijl haar: een radicale keuze, die subliem is wanneer ze de perfectie benadert. de gladmakende, anti-frizz en structurerende eigenschappen van de ingredienten, maken de Lissublime gemakkelijk houdbaarheid brengt in stijle kapsels. Tegelijk wordt het haar verstevigd en intensief gehydrateerd, zodat het zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar wordt. Voor een langdurige anti-frizz gladmakend effect.

Voornaamste bestanddeel van Lissublime
Mais (Zea Mays)

Een beschermende, structurerende, antistatische plant, met origine in Centraal-Amerika. Haar zetmeel, een fijn wit poeder, wordt in de cosmetica gebruikt voor de productie van verzachtende cremes en maskers.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »