AFFINAGE

Gratis Verzending NL / BE


€39,95 €24,95
 

Gratis Verzending NL / BE


€39,95 €24,95
 

Gratis Verzending NL / BE


€39,95 €24,95
 

Gratis Verzending NL / BE


€39,95 €24,95
 

Affinage mag zich één van de meest succesvolste en populaire hairstyling merken noemen. De producten van Affinage zijn bekend geworden onder de naam Parruci, en is oorspronkelijk opgericht in het land van de hairtrends; Engeland. Het merk is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met producten die staat voor kwaliteit en originaliteit.

Het best verkochte product van Affinage is de Funky Styler. De Funky Styler wordt ook wel de ‘wax der waxen’ genoemd, en dat is niet zonder reden.. Affinage/Parucci staat bekend om zijn innovatieve hairstyling producten. Zelf de verpakkingen zien er hip, strak en mooi uit. Namen als Tasty Paste, Funky Clay, en Tough Stuff prijken op de verpakkingen. Affinage is er voor iedereen, voor iedere haarstijl, haardracht of haartype. Van bijvoorbeeld een ‘Beachlook’ die eenvoudig wordt gestyled met een Salt Spray tot en met een Curl Cream, met Affinage gaat niemand ongestyled de deur uit. 
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »