Healing Smooth

Geen producten gevonden...
L'anza Healing Smooth Chemicaliën zoals straighteners en relaxers kunnen het haar onherstelbaar beschadigen.
Het L’anza research team ontwikkelde een lijn waarin natuurlijke ingrediënten zoals mango steen en coix-zaden zijn verwerkt.

De eigenschappen van deze ingrediënten zorgen voor zacht en glanzend haar zonder kroes: kalmeert slag en krullen, elimineert kroes en het maakt zacht en glanzend.
 
Mango steen fruit is een van de natuurlijke ingrediënten van Healing Smooth. Het "wonder" van de mangosteen blijkt te liggen in de xanthonen. Deze lijken een machtig wapen in het voorkomen en bestrijden van ziekten. Er zijn meer dan 200 soorten xanthonen te vinden in de natuur, met ieder een eigen specifieke werking. De ene is een antioxidant, de andere werkt tegen ontstekingen en er zijn zelfs tekenen dat de xanthonen ook invloed hebben op kankercellen. 
De mangosteen blijkt minstens 43 soorten xanthonen te bevatten, waaronder zeer krachtige antioxidanten. Bovendien heeft mango steen fruit dankzij de lage pH waarde en in combinatie met bio saccariden een enorm mooie glans als resultaat.

Coix Zaden. In de Chinese traditionele geneeskunde zijn coix zaden een bekend begrip. Het werd in oude tijden al gebruikt om stijve spieren en gewrichten weer soepel te maken en zenuwen te stimuleren. Tegenwoordig wordt Coix nog steeds toegepast in medicatie om een goede regulering van vocht in organen te stimuleren.

In de Healing Smooth is coix gebruikt om het haar te kalmeren en het langdurig stijl te behouden.
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »