Lotion Concentree MAN / Haarverlies

Een natuurlijk concentraat Lotion Concentrée is een multifunctioneel actief complex, rijk aan ingrediënten met plantaardige origine. De uitzonderlijke concentratie aan plantaardige extracten* is een anti verouderend elixer dat vitaliteit en energie aan het haar en hoofdhuid schenkt.

De mens is zich al eeuwen van bewust van de helende kracht van planten. de eerste getuigenis zit waarschijnlijk in de antieke verhandelingen over oriëntaalse geneeskunde, die opnieuw verschijnen in de midden Europese kruidentraditie. Natuurlijke extracten worden vandaag de dag nog gebruikt, op verschillende manieren gebruikt, in fytotherapie. Dezelfde actieve ingrediënten zijn de sleutel tot onze Lotion Concentrée.

Het productie proces van Lotion Concentrée is steeds volgens éénzelfde methode en timing gebleven: de kostbare ingredienten kunnen niet chemisch vervaardigd worden maar moeten uit de natuur komen. Om hun kracht te garanderen, worden de extracten gedurende exact 55 dagen behandeld in 3 specifieke stappen, volgens een ingewikkelde procedure.

Lotion Concentrée is wereldwijd gepatenteerd. Om lotion Concentrée uniek en authentiek te houden, beschermt Medavita de formule met het internationaal patent WO99/20232

Ingrediënten

  1. kaneel (Cinnamomum cassia)
  2. Aloe (Aloe ferox)
  3. Arnicia (Arnicia montana)
  4. Kalmoes (Acorus calamus)
  5. Gember (Zingiber Officinale)
  6. Kamfer (Camphora)
  7. Galbanum (Ferula galbaniflua)
  8. Mirre (Commiphora myrrha)
  9. Nootmuskaat (Myristica fragrans)
  10. Rozenmarijn (Rosmarinus officinalis)
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »