Tondeuses Zonder Snoer

Al 60 jaar staat Moser voor kwaliteit, originaliteit en innovatie. Al die tijd heeft Moser grenzen verlegd op het gebied van elektrische stylingproducten, neustrimmers en scheerapparaten. Moser is een van oorsprong een Duits bedrijf dat vandaag de dag nog steeds alle producten produceert en ontwerpt in Duitsland. Dit gebeurd in de hypermoderne fabriek gelegen in het plaatsje Unterkirnach in het beroemde Zwarte Woud. Vanuit het woud worden alle producten van Moser gedistribueerd naar ruim 100 landen over de gehele wereld. Het kwaliteitscontrolesysteem van Moser is gecertificeerd, hierdoor is de constant hoge kwaliteit gegarandeerd.

Moser is in meer dan een halve eeuw uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van haarstyling op de Europese markt. Het merk houdt vast aan haar tradities alhoewel het onderdeel is geworden van het Amerikaanse bedrijf Wahl. Wahl is marktleider in het segment haarstylingsapparaten. Naast Moser is Ermila tevens een merk van Wahl.

Het assortiment van Moser omvat professionele producten voor de kappersbranche, apparaten voor privégebruik en tondeuses voor dierlijk gebruik. Moser streeft ernaar iedereen te kunnen voorzien met het juiste ‘gereedschap’ voor de perfecte haarstyling.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »