KHS Keratin

KHS

KHS staat voor Keratine Hair System. KHS biedt professionele haarverzorgingsproducten die het haar versterken en verzorgen. De producten zijn gemaakt door top industrie kappers en professionals om er zeker van te zijn dat de producten de kwaliteit hebben zoals die van een salon. Voor ieder haartype is er een product dat een goede werking heeft. 

  • Keratine behandeling voor thuis
  • 100% formaldehydevrij 
  • Pluis verdwijnt

De KHS producten

KHS heeft vier boxen in haar assortiment. KHS Smoothing Straight System Kit is een keratine behandeling die in 3 stappen het haar steil maakt. Het is gemakkelijk in gebruik en kan thuis gebruikt worden. Het resultaat blijft tot maximaal 4 maanden na gebruik.  De KHS Intensive Repair System is daarentegen een behandeling die in drie stappen zwak, zwaar beschadigd, dof of broos haar weer herstelt. Het systeem bevat een keratine behandeling die het haar intensief weer herstelt. Ook heeft KHS een shampoo en conditioner. De KHS Salt Free Shampoo & Conditioner zijn vrij van zouten en ideaal te gebruiken na een keratine behandeling. Het verlengt en verbetert de gevolgen van een keratine behandeling. Last van zwak en droog haar? Gebruik dan de KHS Moisturizing Hair System Kit. Dit is een professioneel haarverzorgingsproduct dat zwak en droog haar verstevigt en hydrateert.

  • Droog haar
  • Gekleurd haar
  • Verzwakt en breekbaar haar
  • Pluizig haar
  • Beschadigd haar

Formaldehydevrij
Als er formaldehyde in producten zit kan het voor gezondheidsklachten zorgen. Dit is dan ook de reden dat dit NIET in de producten van KHS zit. Alle producten zijn 100% formaldehydevrij, waardoor er geen chemische lucht van de producten afkomt.

Veilig KHS producten bestellen

Haarboetiek is de officiele invoerder van KHS.

Wist u dat? Keratin systeem 100% formaldehyde vrij is.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »