Menu
EUR
WIST JE DAT HAARBOETIEK DE GROOTSTE COLLECTIE ZON PRODUCTEN HEEFT IN DE BELENUX ? ..... KLIK IN DE MENU BALK HIERBOVEN OP ZON EN ONTDEK ZE ALLEMAAL
Niet Goed Geld Terug Garantie

Niet Goed Geld Terug Garantie

Door: Wijk W Reacties: 0

Voorwaarden die van toepassing zijn:

Deze promotie is van toepassing op Ice-professional producten aangekocht vanaf 14/2/2022 tot en met 28/02/2022 zijn aangeschaft.

 

Als je niet tevreden bent met het Ice-professional product dat je gekocht hebt en je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen, moet je het product binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum retourneren aan ons of inleveren bij onze winkel te Antwerpen, onder vermelding van "14-dagen geld-terug-programma".

 

De aankoopbon , of bestelnummer telt als bewijs om je aankoopwaarde terug van ons te ontvangen of een  ander ICE product met dezelfde prijs om te ruilen.

 

 N.B.: Eventuele verzendkosten voor de aankoop van het product of het terugsturen van het product naar ons zijn voor eigen rekening. We vergoeden geen verzend-/transportkosten. Maximaal 2 retouren per persoon. We behouden ons het recht voor om deze promotie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen en, in geval van misbruik, deelnemers van deze promotie uit te sluiten.

 

Landen waar dit programma van kracht is: België, Luxemburg, Nederland.

 

De promotie geld voor de volgende product lijnen

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

06-02-2022
Valentijn
14-04-2021
Download App
5 Reacties
06-11-2020
PROMOTIE LINK
35 Reacties

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »