Menu
EUR
WIST JE DAT HAARBOETIEK DE GROOTSTE COLLECTIE ZON PRODUCTEN HEEFT IN DE BELENUX ? ..... KLIK IN DE MENU BALK HIERBOVEN OP ZON EN ONTDEK ZE ALLEMAAL
Haarvitamines

Haarvitamines

Door: Walter Reacties: 0

Bij deze gaan we het vandaag hebben over de Beauty Bear vitamines deze maken schoonheid tot een plezier! De Beauty Bear Vitamin Gummies zijn speciaal ontworpen met voedingsstoffen voor je HAAR, HUID, NAILS en TAN en nu speciaal ook voor KIDS. Alle gummyberen zijn gemaakt op basis van pectine (fruitvezels) waardoor ze zacht en heerlijk zijn om op te kauwen. Beauty Bear Vitamins brengt je innerlijke schoonheid naar voren, omdat schoonheid van binnenuit komt.

De Beauty Bears geven je de beste en gezondheid. Daarom zijn al de vitaminegommen gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten daarom geen kunstmatige kleurstoffen, aroma's, conserveermiddelen of zoetstoffen.
In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke kleur- en smaakstoffen van fruit en rietsuiker (1,3 g per dag dosis) en glucosestroop van glutenvrije tarwe en GMO-vrije maïs.

VEGAN

Beauty Bears is ook van mening dat alle dieren waardig moeten kunnen leven en daarom worden er geen dierlijke ingrediënten toegevoegd. Alle gummy-vitamines in de Beauty Bear-serie zijn gemaakt van pectine (fruitvezel) in plaats van gelatine en bevatten alleen veganistische ingrediënten.
Daarom beloven we je dat alle dierenliefhebbers, vegetariërs en veganisten veilig kunnen genieten van onze gummies met een goed geweten.

De Beauty Bears kunnen in 5 verschillende versies verkregen worden el dit voor elk specifiek probleem.

Klik op de volgende links van soort vitamine waar u meer wenst over te weten

 

De Beauty Bears Vitamines zijn erkend in België en mogen dan ook verkocht worden.

Haarboetiek bied deze momenteel ook aan en geeft tijdelijk op de product de verzendkosten gratis.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

06-02-2022
Valentijn
14-04-2021
Download App
5 Reacties
06-11-2020
PROMOTIE LINK
35 Reacties

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »