• Olaplex Salon Intro Kit No.1 (1x525ml) + No.2 (2x525ml)
  • Olaplex Salon Intro Kit No.1 (1x525ml) + No.2 (2x525ml)

Olaplex Salon Intro Kit No.1 (1x525ml) + No.2 (2x525ml)

Olaplex is de behandeling voor beschadigd haar. Herstelt het haar van binnenuit en is tijdens verschillende kappersbehandelingen te gebruiken.
Artikelnummer:
7442140921945
Levertijd:
5 - 10 dagen
Reviews:

€399,95 €248,00

Incl. btw

Olaplex Salon Intro Kit

Olaplex Salon Intro Kit is de ideale behandeling voor beschadigd haar. Chemische behandelingen zoals blonderen en kleuren en thermische behandelingen zoals stijlen met een stijltang en fohnen beschadigen het haar. Bepaalde verbindingen in het haar worden verbroken tijdens deze processen, hierdoor ontstaat deze schade.

Olaplex Salon Intro Kit herstelt beschadigd haar.
De Olaplex Salon Intro Kit herstelt de verbindingen in het haar. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van het haar. Wanneer deze zijn beschadigd, wordt het haar dus zwakker. In slechts 3 stappen wordt het beschadigde haar herstelt. Het haar wordt sterker, glanzender en gezonder. De behandeling repareert en vermenigvuldigt beschadigde verbindingen in het haar.

De verschillende stappen van Olaplex Salon Intro Kit:

 

    • Stap No.1 is de Olaplex Bond Multiplier. De stap 1 van de behandeling wordt als eerste gebruikt. Dit wordt toegevoegd aan de kleuring/permanent/blondeer of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstel behandeling.

 

    • Stap No.2 is de Olaplex Bond Perfector. De stap 2 van de behandeling wordt na stap 1 gebruikt. Dit wordt gebruikt direct nadat de kleuring/permanent/blondeer is uitgespoeld.

 

Na deze 2 stappen is het haar in perfecte staat. De Salon Intro Kit is goed voor minimaal 70 behandelingen. De behandeling moet nauwkeurig gedoseerd worden.  De behandeling kan gebruikt worden bij onwijs veel kappersbehandelingen. Balayage, kleuringen, toners, Highlights met folie, permanenten en blonderen. Allemaal chemische behandelingen waar Olaplex aan toegevoegd kan worden om het haar te beschermen en te herstellen. Ook bij onkleuring op de hoofdhuid kan de behandeling gebruikt worden.

Wat is Olaplex?
Olaplex bestaat uit slechts één actief ingredient. Het perfecte resultaat wordt behaald omdat de behandeling in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te zoeken en permanent te herstellen in de perfecte staat. Dit kan na, tijdens of voor chemische, thermische en mechanische behandelingen. Het resultaat is blijvend! Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA, Olie of aldehyden en is niet getest op dieren.

Stoppen met Olaplex?
Als er gestopt wordt met de behandeling van Olaplex gaan de verbindingen in het haar niet opnieuw breken. De bescherming van Olaplex is permanent, zelfs als het product niet meer wordt gebruikt.

Keratine behandeling
Olaplex kan uitstekend gebruikt worden met een keratinebehandeling. Een keratinebehandeling maakt de haarwortels glad en zorgt ervoor dat de wortels verzegeld worden. De Olaplex behandeling dient voor de keratinebehandeling gebruikt te worden. De behandeling versterkt de haren van binnenuit waarna de keratinebehandeling de haarwortel verzegeld.

Olaplex is de meest geschikte behandeling voor beschadigd haar en is geschikt voor alle haartypes.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »