Indola

Indola zegt aand de volgende 4 criteria zeer goed te voldoen aan de kapper dus ook voor u...

DE PERFECTE PARTNER
Indola is er voor u. Individueel, innovatief en inspirerend, wij zijn precies wat u nodig heeft voor het ontwikkelen en behouden van een succesvolle salon.

INDIVIDUEEL
Indola is internationaal en exclusief voor kapsalons. Jong, fris en vol met heldere ideeën biedt het een echt alternatief voor de 'Grote Drie' - omdat u als onafhankelijke kapper voorop staat. Indola respecteert uw individuele wensen voor flexibiliteit en keuzevrijheid.

INNOVATIEF
Indola luistert en begrijpt de business van onafhankelijke kappers, biedt kwalitatieve innovaties die perfect geschikt zijn voor uw wensen; professionele producten, tools en materialen die u helpen uw salon nog succesvoller te maken.

INSPIREREND

Indola is een inspiratie voor onafhankelijke kappers, biedt recht-door-zee en makkelijk te volgen business adviezen en training. Zeer relevant en gericht op uw dagelijkse behoeften, onze professionele ondersteuning zal uw business laten floreren.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »