Onze haren in de Zon!

  • Publié le
  • Par Team Haarboetiek
  • 0
Onze haren in de Zon!

Haarverzorging en Zon!

Onze Haren in de Zon!

De zon! Onze grote gele maat is er eindelijk en daar moeten we dan van genieten ook. Zonzeestrand, in het park, de achtertuin of een terrasje, overal waar de zon te vinden is genieten wij zoveel mogelijk van de heerlijke warme gloed.

 

Warm zonnig weer vraagt natuurlijk de nodige aandacht wat betreft kleding, looks, de juiste zonnebril en zonbescherming. Met gelukzalig gevoel stappen we de heerlijke warmte in, met de juiste zomerse kleding, de ooh-zo-trendy zonnebril en met een flesje zonnebrand in de tas voor bescherming en natuurlijk om niet te verbranden. We zijn klaar voor de zon..

 

En de haren dan?

 

Wat we af en toe wel eens vergeten is dat onze haren net zo in de zon staan als onze huid. En ook de haren op onze zomerse koppies kunnen door de zon (en de zee) worden aangetast en beschadigd. Het ergste wat de zomerse zon met onze haren doet is het uitdrogen hiervan, de uv-stralen werken hier behoorlijk aan mee. Beschadigingen kunnen zo oplopen, dat de haren pas weer zijn hersteld tegen de tijd dat we weer gedichten voor pakjes avond aan het schrijven zijn. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

 

Wat kunnen we daar tegen doenGenoeg! Echt waar geen nood, we kunnen heerlijk van de zon blijven genieten als we gewoon enkele stappen volgen en bepaalde producten gebruiken die het haar optimaal verzorgen en beschermen! Weg met het uitgedroogde weidegras, hallo sexy weelderige sunny beach look!

 

Praktische tips:

  1. Opgestoken haar ondervindt minder schade van de zon. Een leuke bandana, sjaal of andere vorm van hoofddeksel bieden ook bescherming.
  2. Haarolie! Haarolie voorkomt uitdroging, voor tijdens en na het zonne-uitje! Dat kan bijvoorbeeld dit product zijn: Schwarzkopf Sun Protect Shimmer Oil
  3. Mocht je op het strand liggen bakken en je neemt een verfrissende duik in de zee, spoel je haren daarna goed uit met kraanwater en was het daarna met een shampoo zoals de Kadus SunSpark Shampoo!
  4. Bescherm je haar met een spray of cremeDe keuze is reuze.
  5. Gebruik haarproducten die speciaal voor de zon, in de zon en na de zon zijn bedoeld. Bekijk ze op het gemakje hier.

 

De meeste zon beschermende haarproducten hebben een speciaal uv-filter wat deze producten uniek en bijzonder goed maakt voor deze zonnige tijd. Dankzij dit uv-filter blijft zowel de natuurlijke als de geverfde haarkleur precies zoals deze moet zijn. Naast het uv-filter wordt het haar bij de meeste van deze producten intensief gehydrateerd.

 

Kortom, de zon is er, de zomer doet het goed, ga lekker de zon in, dat kan nu ook met een gerust hart wat betreft onze haren. Dus of je nu aan een exotisch strand ligt te zwijmelen, op een terrasje aan je favo witte wijn zit, de 50 kilometer loopt met de Nijmeegse vier daagse, of gewoon lekker op het eigen balkonnetje of achtertuintje aan het genieten bent.. Ook de haren kunnen daar heerlijk aan mee doen.  Ooh wat is het leven plezant als de zon schijnt… 

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »