Kruiden en Knoflook Shampoo

  • Publié le
  • Par Team Haarboetiek
  • 0
Kruiden en Knoflook Shampoo

Knoflook shampoo. Wat is het en wat doet het? Lees er alles over in ons blog.

Je haar wassen met knoflook shampoo? 

Knoflook shampooWat is het? Wat doet het? Waarvoor is het? Werkt het? Zoveel vragen over deze kruidige shampoo. De laatste tijd krijgen wij steeds meer vragen over deze bijzonder(e) (goede) shampoo. Tijd voor een blog.

 

Knoflook shampoo, dat ruikt zeker heel erg naar knoflook, waardoor man of vriendlief niet meer naast me wil liggen en muggen en andere bloedzuigers op flinke afstand worden gehouden.

 

Nee, knoflook shampoo ruikt niet naar knoflook. Gelukkig, het heet zo omdat de ingrediënten uit allerlei kruiden, en één van de hoofdingrediënten is knoflook. De knoflook shampoo is geheel vrij van de kenmerkende knoflookgeur. Daar zit een verhaal achter, de geur van knoflook komt vrij wanneer de celmembranenvan de knoflook plant en teen breken, bijvoorbeeld tijdens het bakken, braden en bereiden van eten. Deze celmembranen blijven dankzij een unieke methodevan Herbalicea intact, maar behouden toch hun heilzame verzorgende werking.

 

Maar wat is het?

 

Nou, de knoflook shampoo van Herbalicea is bekend vanwege zijn heilzame zuiverende werking. De shampoo is 100% natuurlijk en bevat geen chemischetoevoegingen die eindelijk helemaal niet goed voor het haar zijn. Herbalicea Knoflook shampoo is een natuurlijk samengesteld product, naast knoflook en vitaminen, is deze shampoo verrijkt met kruiden zoals aloe-verabrandnetel en salie. In totaal zijn het er 12, dus de kracht van de natuur wordt optimaal benut.

 

Een natuurlijk haarproduct dus, maar wat doet het?

 

Genoeg, geloof mij. Lees maar eens verder:

 

Knoflook, een duurzame oplossing...

 

Aan knoflook worden al eeuwen zuiverende en helende eigenschappen toegeschreven. Het is een oud gebruik in Aziatische landen om knoflook op kale plekken te smeren om zo nieuwe haartjes te doen groeien.

 

Deze eigenschap zou de knoflook te danken hebben aan:

Allicine, een natuurlijk antibioticum dat zuiverend werkt op de hoofdhuid, haarwortels en haarzakjes. Daardoor wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd met een merkbaar snellere haargroei als gevolg.
 

- anti-bacterieel / zuiverend
- anti-oxiderend
- bestrijd schimmel en roos
- tot 3x snellere haargroei

 

Zwavel, bouwsteen van Keratine, geeft uw haar en wortels opnieuw kracht. Bovendien stimuleert en voedt het de haarzakjes om de groeifase in te gaan.
 

- sterkere haarwortels
- stevig en dikker haar
- nieuwe en vollere haargroei

 

Deze stoffen vormen een duurzame oplossing voor uiteenlopende haar- en hoofdhuidproblemen.

 

Heel mooi verhaal hoor! Maar werkt het?

Ja zeker! Lees de reviews bij de shampoo op onze site maar eens! Bovendien staat het internet vol met verhalen, ervaringen en reviews die dat zullen bevestigen.
 

Voor iedereen die nog meer informatie wil, of toch nog niet helemaal overtuigd is van dit knoflook wonder, klik dan eens snel op deze link, hier gaan wij nog eens uitgebreid in op de ingrediënten, bijzonderheden, de werking en je kunt direct de enthousiaste reviews van onze klanten lezen.  
 

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »