Cash Back Promotie Babyliss Pro

 • Publié le
 • 2
Cash Back Promotie Babyliss Pro

Babyliss Pro Cash Back 

Van Korting, Voordeel en Promotie houden wij allemaal. Zeker wanneer deze kan oplopen tot wel €30,- Euro! Met de Speciale Cash Back actie van Babyliss Pro is het wel mogelijk om meer dan €20,- euro korting te ontvangen bij aankoop van één van de onderstaande tools!

 

In de maanden NOVEMBER en DECEMBER krijg je namelijk wel 20,- Cash Back (korting) bij aankoop van één van de volgende producten:

 

- Babyliss Pro Rapido

- Babyliss Pro Tondeuse 

- Babyliss Pro Miracurl Steamtech

- Babyliss Pro Elipsis3000 

 


Om de aanschaf van deze producten nog aantrekkelijker te maken krijg je met de kortingscode TOOLS10 tevens 10% korting van Haarboetiek zelf! Om een idee te geven van deze geweldige promotie, hierbij het volgende voorbeeld:

 

De Babyliss Pro Miracurl Steamtech kost normaal € 115,90 dat is al een zeer voordelige prijs en zeker ook de laagste in België en Frankrijk. Met de kortingscode van Haarboetiek krijg je maar liefst 10% korting. Dat is een bedrag van € 11,59. Met de Cash Back actie van Babyliss Pro komt daar nog eens €20 euro bovenop. Een totale korting van € 31,59 dus!

 

Je kunt al in het bezit zijn van een Miracurl Steamtech voor slechts €85,31! Een echte Nu of Nooit actie dus!

 

Hoe werkt het?

 

Wanneer je één van de bovengenoemde producten van Babyliss Pro aanschaft, stuurt Haarboetiek een speciale flyer mee. Hierin staat precies beschreven wat je moet doen om nog eens € 20 extra voordeel van Babyliss te ontvangen.
 

1          Vul de antwoordbon volledig in

2          Knip de barcode van de verpakking uit

3          Plak deze op de toegewezen plek

4          Stuur de ingevulde antwoord bon op naar het vermelde adres

5          Binnen 6 weken ontvang je €20 op je rekening!


 *alleen geldig in Belgie, Nederland en Luxemburg.

Commentaires

 1. Walter Wijk Walter Wijk

  beste,

  wat was uw ordernummer?
  Wil er gerust eens naar kijken.

  Met vriendelijke groeten
  Wijk Walter
  Haarboetiek

 2. baeckelandt baeckelandt

  Beste, ik heb net een Babyliss Pro Myracurl steam maar ben vergeten de extra korting van 10% op te vragen via de code TOOLS10 omdat mijn dochter kwam binnen en deze is een geschenk voor haar. Zouden jullie nog aub deze korting toekenen? bedankt !

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »