Babyliss Pro Cash Back Promotie

 • Publié le
 • Par Thomas
 • 4

Babyliss Pro Cash Back Promotie

 

ACTIE VERLOPEN!!

Van Korting, Voordeel en Promotie houden wij allemaal. Zeker wanneer deze kan oplopen tot wel €30,- Euro! Met de Speciale Cash Back actie van Babyliss Pro is het wel mogelijk om meer dan €20,- euro korting te ontvangen bij aankoop van één van de onderstaande tools!

 

In de maanden April en Mei krijg je namelijk wel 20,- Chash Back (korting) bij aankoop van één van de volgende producten:

 

- Babyliss Pro Rapido

- Babyliss Pro Tondeuse 

- Babyliss Pro Miracurl Steamtech

- Babyliss Pro Ultra Sonic Coolmist

 


Om de aanschaf van deze producten nog aantrekkelijker te maken krijg je met de kortingscode TOOLS10 tevens 10% korting van Haarboetiek zelf! Om een idee te geven van deze geweldige promotie, hierbij het volgende voorbeeld:

 

De Babyliss Pro Miracurl Steamtech kost normaal € 116,90 dat is al een zeer voordelige prijs en zeker ook de laagste in België en Frankrijk. Met de kortingscode van Haarboetiek krijg je maar liefst 10% korting. Dat is een bedrag van € 11,69. Met de Cash Back actie van Babyliss Pro komt daar nog eens €20 euro bovenop. Een totale korting van € 31,69 dus!

 

Je kunt al in het bezit zijn van een Miracurl Steamtech voor slechts €85,21! Een echte Nu of Nooit actie dus!

 

Hoe werkt het?

 

Wanneer je één van de bovengenoemde producten van Babyliss Pro aanschaft, stuurt Haarboetiek een speciale flyer mee. Hierin staat precies beschreven wat je moet doen om nog eens € 20 extra voordeel van Babyliss te ontvangen.
 

1          Vul de antwoordbon volledig in

2          Knip de barcode van de verpakking uit

3          Plak deze op de toegewezen plek

4          Stuur de ingevulde antwoord bon op naar het vermelde adres

5          Binnen 6 weken ontvang je €20 op je rekening!


 *alleen geldig in Belgie en Frankrijk

Commentaires

 1. Jill Jill

  Hallo, Kan je als particulier ook van de cash back actie genieten of is dit enkel voor zelfstandigen/ondernemingen? Ik vraag het maar even omdat ik het invulforumulier nergens kan terugvinden.
  Groetjes, Jill

 2. Haarboetiek Haarboetiek

  Beste Eefje,

  Bedankt voor je reactie. Helaas is de actie alleen geldig in België en Frankrijk. Wel kan je gebruik maken van de 10% Korting!

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »