Babyliss Blue Lightning

  • Publié le
  • Par Team Haarboetiek
  • 0
Babyliss Blue Lightning

Babyliss Pro Blue Lightning! Nergens anders goedkoper! Bestel de Blue Lightning voor maar 25,95 €!

Babyliss Pro Blue Lightning

 

Denk je aan Babyliss Pro dan denk je aan de Blue Lightning. Deze wereldwijd geroemde en befaamde heteluchtborstel behoort tot de regelrechte top. Iedereen met gevoel voor haarstijl kent de warmelucht borstel. Een warmelucht borstel is eigenlijk een fohn en borstel inéén.

 

Babyliss is al sinds jaar en dag dé marktleider op het gebied van stylingtools! Een stukje over Babyliss:

 

BaByliss Pro

Wie had ooit kunnen denken dat de krultang een zo veel gebruikt apparaat zou worden toen de eerste elektrische krultang 60 jaar geleden ontwikkeld werd door een kapper uit Parijs. BaByliss Pro heeft een grote leidende rol gespeeld in de verdere ontwikkeling van elektrische haarverzorgingsapparaten.

 

Alle apparaten van BaByliss Pro worden ontwikkeld door professionals, voor professionals. Elk apparaat wordt uitvoerig getest in een van de testcentra. BaByliss Pro combineert prachtig design met prestatie en uitstekende kwaliteit. Dit maakt BaByliss Pro al meer dan 50 jaar tot het merk voor professionals en consumenten.

Tools

 

In 1995 fuseerde BaByliss Pro Europa met Conair VS. Dankzij deze fusie ontstond er een groot internationaal bedrijf. Door BaByliss Pro wordt geschat dat 95% van de Amerikaanse huishoudens een BaByliss Pro of Conair product in gebruik heeft. In Europa wordt geschat dat 80% van de huishoudens een hairstylingsproduct in gebruik heeft.

 

Jaarlijks worden er wereldwijd 30 miljoen elektrische apparaten en 500 miljoen haaraccessoires verkocht. Dit maakt dit merk tot wereldwijd marktleider in haarverzorgende apparaten.

 

De hairstylingtools worden in bijna elke kapsalon gebruikt en kunnen niet meer worden weggedacht uit het assortiment van hairandbeautyonline.com. Krulsets, krultangen, stijltangen, fohns of krulborstels, het is allemaal te vinden in het assortiment. De Blue Lightning is één van de meest verkochte krulborstels. Deze krulborstel is binnen no-time opgewarmd en gaat jarenlang mee. Elke look is haalbaar met deze fantastische krulborstel

 

Door de grote hoeveelheid veschillende hairstylingsproducten is dit het bekendste hairstylingsproducten merk van de kappersbranche! De Miracurl is een speciale krultang die het haar fantastisch laat krullen. Voor optimale haarstyling en verzorging heeft iedereen een stylingtool of tondeuse van Babyliss Pro nodig!

 

Uiteraard nu een stukje over het parade paarde van Babyliss Pro: De Blue Lightning.

BaByliss Pro Blue Lightning BAB2620E 

 

BaByliss Pro Blue Lightning BAB2620E is een geweldige warmeluchtborstel van BaByliss Pro. Deze warmeluchtborstel heeft 2 standen en een royaal 2,7 meter lang snoer. BaByliss Pro Blue Lightning BAB2620E  heeft een diameter van 34mm. De warme luchtborstel is voorzien van eengeïsoleerd uiteinden wat uw handen beschermd tegen de hitte tijdens het stylen.  Ideaal om snel en handig een kapsel mee te stylen!

Gebruik na het krullen va uw haar de Label.M Shine Spray voor een stralend resultaat. 

Specificaties:

 

  • 700 Watt.
  • 2 standen.
  • Diameter 34mm.
  • 2,7 meter lang snoer.

BaByliss Pro Blue Lightning BAB2620E is een van de beste producten uit de serie van Babyliss Pro. Al jarenlang is de BaByliss Pro Blue Lightning BAB2620E meest verkochte warmeluchtborstel ter wereld!

 

 

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
* Champs obligatoires
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »