Isza Beau

Gratis Verzending NL / BE


€31,95 €19,95
 

Isza Beau Haarvitamines (60 stuks)

 

Isza Beau Haarvitamines zijn heerlijk zachte gummy snoepjes in de vorm van leuke ananassen! Deze lekkere vitamines zorgen ervoor dat je haar sneller groeit, maar ook gezonder en mooier maken. Bij langdurig gebruik van de vitamines gaat het haar glanzen en stopt de haarbreuk. De snoepjes smaken naar yoghurt snoepjes, dus het is zeker niet vervelend om deze kuur te volgen. Verwen jezelf met 2 vitamines per dag en je zult na een aantal weken verschil ervaren in het haar! Ook je nagels zullen een boost krijgen in het groeiproces en uw huid zal meer glans krijgen en zuiverder worden, is dat niet mooi meegenomen? Door de lekkere ananassmaak zul jij je dagelijkse dosis niet snel vergeten. Voor optimaal resultaat is het aangeraden om de vitamines zeker 3 maanden 2 maal daags in te nemen. Isza Beau Haarvitamines zijn 100% vegan en vrij van allergenen. In het potje zitten 60 vitamines, dit is dus genoeg voor 1 maand gebruik. Ben je dus opzoek naar een boost voor het haar, zowel in het groeiproces als in de gezondheid? Wij raden je zeker aan om deze ananasjes de kans te geven! Geniet van gegarandeerd succes! 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Isza Beau Haarvitamines?

Wat er nou precies zo geweldig is aan de Isza Beau Haarvitamines? Dat staat hieronder!

  • Versnelt het groeiproces van zowel het haar als de nagels.
  • Maakt het haar gezonder, mooier en sterker.
  • Geniet na langdurig gebruik van een mooie, gezonde glans in het haar.
  • Maakt de nagels sterker.
  • 100& vegan en crueltyfree.
  • Lekkere ananassmaak.
  • Maakt de huid zuiverder en geeft het een gezonde glans.

Er zijn dus genoeg voordelen die ervoor zorgen dat Isza Beau Haarvitamines het proberen waard zijn!
 

Hoe gebruik ik Isza Beau Haarvitamines?

Om te zorgen dat de vitamines hun beste werking zullen doen, is het nodig om 2 vitamines per dag in te nemen. Dit is zeker geen vervelende situatie door de lekkere yoghurtsmaak! Herhaal dit gedurende 30 dagen. In het potje vind je 60 tabletten, dit is dus genoeg om een maand mee vooruit te kunnen. Herhaal dit proces gedurende 3 maanden om het beste uit het product te halen. U zult natuurlijk wel al eerder verschil ervaren. Dit zal al zijn na 3 weken regelmatig gebruik! 

Zijn Isza Beau Haarvitamines geschikt voor mij?

Ben jij opzoek naar gezonde lange lokken? Vaak is het best een opgave om het haar te laten groeien. Meestal vinden we het te lang duren en als we dan eenmaal daar zijn, krijgen we ineens de behoefte om het haar weer af te knippen. Herkenbaar? Je bent niet de enige. ;)  Met deze vitamines duurt dit proces zeker niet te lang. Het haar groeit aanzienlijk sneller, waardoor je sneller kunt genieten van lange lokken, zonder lang proces voorafgaand.

Isza Beau Haarvitamines is geschikt voor iedereen die opzoek is naar een gezonde, volle bos met haren! Geen eisen en geen uitzonderingen, voor ieder net zoveel kans en succes! Tover je futloze haren om in haren met meer volume en glans! 

Zijn Isza Beau Haarvitamines 100% Vegan en Cruelty Free?

Vegan haarproducten zijn al langere tijd populair onder onze klanten. Mensen worden steeds bewuster van het leed dat dieren aan wordt gedaan bij het testen van producten. Het liefst zien we dus ook dat merken hiermee stoppen. Gelukkig hebben steeds meer merken dit door en vinden andere testmethodes voor hun producten. Gelukkig denkt Isza Beau hier precies hetzelfde over! Het is hen gelukt om deze vitamines te produceren zonder hiermee dieren leed aan te doen. We mogen dus ook met trots zeggen dat Isza Beau Haarvitamines volledig Vegan en Cruelty Free zijn! Een absolute must-have!

Zorgen Isza Beau Haarvitamines ervoor dat mijn haren sneller groeien?

In principe wel. Het is echter per persoon verschillend wanneer de resultaten te zien zijn. Alle ingrediënten die zijn gebruikt zijn bewezen ingrediënten die de haargroei bevorderen. Omdat het om haargroei gaat, zal het in de meeste gevallen een aantal weken duren voordat je zichtbaar resultaat zult zien. Naast zichtbaar verschil in de lengte van het haar, zullen ook je nagels een stuk harder groeien en sterker worden. Maar dan waren we er nog niet, ook je huid gaat namelijk verschil laten zien. Het wordt zuiverder en krijg een gezonde glans. Wat willen we nog meer?

Welke ingrediënten zitten er allemaal in Isza Beau Haarvitamines?

Voordat je zomaar een haarvitamine begint te nemen is het belangrijk dat je bewust bent van de ingrediënten die erin zitten. Actieve vitaminen en mineralen die erin zitten zijn: Biotine, Vitamine E, Vitamine B6, Fliumzuur, Vitamine B12, Vitamine C, Niacine, Pantotheenzuur, Zink en Selenium.

Krijg je van Isza Beau Haarvitamines ook bijwerkingen?

Ook is het heel verstandig om bewust te zijn van de eventuele bijwerkingen. Better safe than sorry! Voor zover bekend is, zijn er geen nare bijwerkingen bij het nemen van Isza Beau Haarvitamines.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »