Invisibobble

Invisibobble zijn goed voor het haar. Er zit geen ijzer meer in het elastiek dat het haar kan beschadigen. Dit komt doordat de uiteinden van de elastieken aan elkaar zijn gesmolten en zo een stevig geheel zijn geworden. Dat er geen ijzer in zit verwerkt, zal voorkomen dat het haar uit het hoofd getrokken wordt, wanneer het elastiek in het haar gedaan wordt of uit het haar wordt gehaald.

Na het succes van de Tangle Teezer is er nu de elastiek van Invisibobble,zo ontworpen dat het  strak om het haar zal zitten, maar niet het haar niet beschadigen. Ook hoofdpijn, dat veroorzaakt wordt van een dag lang een paardestaart te dragen met een gewone elastiek, zal verleden tijd moeten zijn. De Invisibobble is ook geschikt als een leuk accessoire zoals een armband!

De Invisibobble is verkrijgbaar in verschillende kleuren: rood, blauw, zwart, roze, wit, doorzichtig, bruin, geel, pastel oranje, pastel blauw, pastel paars en pastel groen. In ieder pakje zitten 3 stuks Invisibobbles verpakt. Daarnaast is Invisibobble waterbestendig en rekt niet uit. Doordat het geen water opneemt, zal het haar ook niet rond het elastiek gaan klitten en zal je de Invisibobble altijd gemakkelijk uit het haar kunnen verwijderen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »