Kleur - Ammoniak Vrij

CHI Haarverf is ontwikkeld door een kapper die de kapperswereld wou veranderen. De haarverf van vroeger zat vol met ammoniak en de ontwikkelaar van CHI (Farouk Shami) was daar allergisch voor. Maar dat hield hem niet tegen om een haarverf te maken zonder ammoniak, en dat is hem gelukt! De CHI Ionic Permanent Shine Color is daar het resultaat van. Deze ammoniakvrije haarverf is ontwikkeld door een team van zeer slimme Amerikaanse scheikundigen die het perfecte resultaat haarkleur heeft geproduceerd. CHI Ionic Permanent Shine Color heeft een hoge grijsdekkende werking en dringt diep door tot in de haarschacht. Verf uw haar met de CHI Ionic Permanent Shine Color en ontdek het verschil.

Haarboetiek.be is een officiële reseller van Farouk Systems in België en garandeert je dat alle Farouk producten en Tools 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

 


Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »