Infra

Gratis Verzending NL / BE

Silk Infusion 59ml

CHI/Farouk Systems Silk Infusion extra voordelig. CHI Silk Infusion online te koop.CHI Silk Infusion nu bij Haarboetiek, een officiële reseller van Farouk.

€20,50 €18,50

 

Gratis Verzending NL / BE

Infra Keratin Mist 350ml

CHI Infra Keratine Mist is een leave-in treatment. Het haar wordt versterkt en het haar wordt veerkrachtiger. CHI Infra Keratine Mist biedt ook bescherming aan poreuze haartypes

€23,55 €19,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Infra Treatment 350ml

CHI Infra Treatment is een geweldige conditioner/treatment.De Infra Treatment van CHI hydrateert en beschermt. CHI Infra Treatment voor zijdezacht haar.

€24,25 €19,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Infra Shampoo 350ml

CHI Infra Shampoo is een shampoo die het haar hydrateert en verzorgt. CHI Infra Shampoo versterkt het haar. CHI Infra Shampoo zorgt voor veerkrachtig haar.

€23,55 €19,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Silk Infusion 177ML

CHI Silk Infusion is een super verzorgende leave-in voor elk haartype. Deze Leave-in met zijde extracten versterkt het haar en helpt het haar te verzorgen. CHI Silk Infusion maakt het haar zijdezacht met een prachtige glans.

€36,65 €24,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Travel Set - 4 Product Set

CHI Travel Set is een complete CHI set bestaande uit een 50 ml CHI 44 Iron Guard, 50 ml CHI Infra Shampoo, 50 ml CHI Infra Treatment, 50 ml CHI Silk Infusion

€29,95 €27,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Infra Shampoo, 950ml

CHI Infra Shampoo is een geweldige shampoo met een hydraterende en verzorgende werking. Deze shampoo herstelt het vochtbalans in het haar door de pure zijde waarmee de shampoo verrijkt is.

€49,95 €34,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Ionic Color Lock Treatment, 950ml

CHI Color Lock Treatment is een geweldige treatment, die ervoor zorgt dat uw haar vakkundig afsluit na een chemische behandeling.

€49,95 €34,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Infra Treatment, 950ml

CHI Infra Treatment is een fantastische conditioner die het haar beschermt en een vochtregulerende werking heeft. Deze conditioner is geschikt voor gebruik na elke wasbeurt. CHI Infra Treatment zorgt dat het haar zacht, handelbaar en glanzend wordt.

€49,95 €34,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Silk Infusion, 355ml

CHI/Farouk Systems Silk Infusion extra voordelig. CHI Silk Infusion online te koop. CHI Silk Infusion nu bij Haarboetiek, een officiele reseller van Farouk.

€61,95 €44,95

 


CHI Ionische producten...
zijn geladen met positieve geladen zijde moleculen die de natuurlijke structuur van het haar vergrendelen en dus uw haar veel meer sterkte en kracht te geven.
CHI producten verbeteren tevens ook het vocht gehalte alsook de veerkracht.
In CHI zitten iook de Colofinity Complex Technology ingebouwd die de kleur vergrendeld in uw haar.
De Chilijnen zijn kleur gecodeerd en dit elk voor hun eigen behoefte, ze kunnen ook perfect met mekaar gecombineerd worden.


Haarboetiek.be is een officiële reseller van Farouk Systems in België en garandeert je dat alle Farouk producten en Tools 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »