Stijltangen

Gratis Verzending NL / BE


€16,50 €14,95
 

Stijltangen heb je in alle maten, kleuren en prijzen. Maar het is belangrijk dat je weet wat je koopt.

Keramische platen

Dit is één van de belangrijkste dingen om op te letten. Let op! Veel stijltangen hebben platen met een keramisch laagje maar zijn niet volledig keramisch. Een stijltang met volledig keramische platen gaat langer mee, beschadigt je haar minder en het wordt sneller steil.

Negatieve ionen

Je haar heeft van nature positieve ionen ook wel de typische elektriciteit in je haar waardoor je haar gaat pluizen dan moet je een stijltang kiezen die negatieve ionen heeft want dit werkt pluizen tegen en uw haar gaat er gladder mee uitzien.

Regelbare temperatuur

tevens net als andere warmte toestellen hebben fijne haren minder warmte nodig dan dikke haren dus een stijltang die je kan instellen van temeratuur kan handig zijn als meerdere mensen deze willen gebruiken. Gebruik altijd een hittebeschermend product voordat je je haren gaat straighten en op deze link vindt een een selectie van deze beschermers.

Smalle of brede platen

Mensen met kort en dun haar kunnen best een stijltang kopen met smalle platen. Dik en lang haar of haar dat enorm weerbarstig is kan best gesteld worden met een stijltang met brede platen.Ook indien je graag keratine behandeling wil toepassen gaat uw behandeling ook sneller met een breed blad en let er wel op dat je stijltang tot 230° kan.

Haarboetiek.be is een officiële dealer voor Babyliss Pro toestellen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »