Krultangen

Wil je een goede Babyliss Pro krultang aanschaffen let even op de volgende punten, dit zal je helpen om gemakkelijk de juiste uit te kiezen.

je hebt 2 verschillende soorten buizen

  • 100% Keramische krultang
  • Titanium krultang

Deze materialen bevatten ook negatieve ionen dit zorgt ervoor dat je haar minder statisch en gaat je haar ook gladder laten voelen.

Op de meeste professionele toestellen kan je ook de temperatuur instellen van een 180° tot een 220° graden naargelang de dikte van je haar. Fijner haar heeft over het algemeen minder warmte nodig dan dikker haar.

Hoe dikker de buis van uw krultang hoe grotere krullen je bekomt, de maat die op de doos staat zoals 38mm, 25mm, 16mm etc wil eigenlijk zeggen dat dit de diameter van je krul is, hoe hoger het nummer hoe dikker de krultang zal zijn.

Hier heb je dan nog eens een afgeleide krultang en die noemt men de conische krultang, dit wil zeggen dat deze aan de basis breder zijn en smaller worden naar de punt toe.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »