Haardrogers

Gratis Verzending NL / BE

€59,95 €49,95

 

Gratis Verzending NL / BE

Haardrogerhouder

FOHNHOUDER MUURMODEL MET METALEN RING

€19,95 €17,95

 

Gratis Verzending NL / BE

€59,95 €79,95

 

Je hebt veel verschillende haardrogers op de markt maar waar moet je nu een beetje opletten voor 1 aan te kopen.

Haarboetiek.be zet het even voor je op een rij.

De verschillende uitvoeringen van haardrogers hebben te maken met het aantal (warmte)standen, aantal snelheden, vermogen en bijgeleverde accessoires.

Vermogen

Hoe hoger het vermogen in (WATT) des te krachtiger is de haardroger, wil je snel klaar zijn met je haar te droger dan neem je beter één met een hoog wattage.

Dit geldt overigens ook voor de warmte van de luchtstroom die uit de föhn wordt geblazen. Drogers met een hoge wattage, leveren vaak ook de optie om met zeer warme standen je haren te drogen.

Luchtstanden

Daarom is het ook verstandig om een haardroger te kiezen die in verschillende standen kan gezet worden op gebied van warmte, hoe hoger de stand kan je haar meer uitdrogen dan op een lagere stand.

Heb je dik en vol haar, dan kan je best op een hogere stand föhnen. Heb je van nature wat dunner haar, dan is het verstandig om niet te heet te werk te gaan. Je haar beschadigd dan sneller. 

Veel haardrogers zijn voorzien van een koude luchtstand ook wel coldshot genoemd. Op deze stand blaast de haardroger wel maar geeft geen warme lucht af. Als je een lok hebt gedroogd en je gaat als laatste met de koude lucht over zal je merken dat de krul die je in je haar hebt geblazen beter blijft en minder snel zal uitzakken.

Ionische-functie

De betere haardrogers beschikken over een ion-functie. Hiermee wordt je haar niet statisch en is het makkelijker te modelleren. Tevens zal je haar zachter aanvoelen en prachtig gaan glanzen. Tot slot herstelt de ionische functie de natuurlijke vochtbalans van je haar.

Hou er wel rekeing mee dat je borstel dan ook Ion functie heeft anders heeft dit weinig zin, je vindt ion borstels op de volgende pagina.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »